söndag, september 30

Höstig fotoutflykt




 
Även om jag önskar att vi kunde ha fått lite mera sommar i år så är hösten här med alla sina underbara färger, men iår var de lite svåra att hitta men här kommer iallafall lite av de vackra vi hittade.

Fototriss - Svartvitt



 
Alla tre bilderna är tagna i Halland (nissaström och i närheten av Danska fallen)

onsdag, september 26

söndag, september 23

Lite sent påkommen Efit den 23 september

 Missade lite i början men med tanke på att frukosten är 11.00 och mitt första foto togs då så kan ni säkert förstå att jag och min fästman har tillbringat morgonen sovandes i sängen.
 12,00  Dax för upptagning av båten, gissa om att det är höst då :(  Här plockas iallfall en av svärfars båtar av båttrailern så att vi kan låna den till Lövgrodan.
 BONUSbild...  Så här långgrunt är det just nu i stockholms skärgård, det var stövlar på om man skulle kunna ta sig ut till bryggan, skönt att jag kunde stå kvar på andra sidan, stövlarna är inte hemma...
 13,00  Lövgroden (ett stycke Ockelbo) ligger tryggt på båttrailern, själv så gick jag både ner och hem från bryggan, vi bort tack och lov inte så långt bort från båten, men den här sommaren har ändå bara bjudit på 3 båtturer, skitväder är ordet och förhoppningsvis så blir det mera båtturer nästa sommar.
14,00  Båten är städad och här så sköljer man ur saltvattnet ur vattenkylaren så att motorn mår bra under vinterns "sömn" sen hängdes den av och nu står båten uppställd på tomten.
 
 
Så det var mina bilder så här långt, resten kommer senare. Tja eller ja hur det nu blev, packning, hemåkning till Lägenheten och allmän trötthet gjorde att det inte blev så många flera foton denna EFIT. Men det får funka ändå ;-)
 
Vill ni titta in på andras härliga EFIT så hittar ni de här

måndag, september 17

Plötsligt en dag så händer det....

Nej inte har jag vunnit på Lotto eller Triss, utan i kärlekslotteriet. Min älskade pojkvän och Nallebjörn har nu blivit min fästman.
 
 
 

söndag, september 16

Fototriss - Himmel

 
Kvällshimlen på väg från Köpenhamn till unnaryd i Juli. tagen ut från bilfönstret.
 

 
Två kvällsbilder från Stockholms vackra skärgård också under Juli månad.

Fler vackra himlar hittar ni här

tisdag, september 4

Nu är det bestämt!!

Den 30 November lämnar jag och mitt älskade hjärta sveriges mark och lyfter mot München för att bo hemma hos en av J´s goda vänner. Vi ska äta och må gott samt botanisera bland alla Münchens härliga julmarknader i 4 dagar innan vi åter åker hem igen onsdagen den 4 December. Kameran åker självklart med.
 
 


 Bilderna är alla hämtade från Internet