onsdag, september 25

Kroppsbakis dag idag........


Ibland är inte alla dagar de bästa, utan dagar med smärta och jobbigheter, dagar då allt gör ont, leder magen nacken ryggen och höften, dagar då jag önskar att jag kunde vara långt borta från både jobb och andra åtaganden.
 
Dagar jag önskar att jag bara kunde försvinna under en varm filt hela dagen och låta kroppen vila sig ur allt det onda.
 
Men samtidigt vet jag att sådan här jobbiga dagar får mig att inse glädjen i de dagar jag har mindre ont och orkar mera.
 
Razzy over and out

tisdag, september 17

Virkar och virkar runt runt runt


Just nu så har jag lagt stickningen åt sidan och virkar små söta dukar. Ska ha dem mellan fat och tallrik när jag har gäster, både för att det är snyggt och för att det spar på det gamla vackra porslinet jag har hemma.
 
 
Regngrå tisdag utanför fönstret, det är verkligen höst nu och lika bra att komma i höstmood, köpa in lite nya ljus, mysa i soffan med mera stickningar och virkningar, mysa med katterna i knät, ja det är mycket mys under hösten och det gillar jag.
 
Razzy has a mission too denna höst och nästa vår, mera om det kommer förhoppningsvis i bloggen senare under hösten, om allt går som det ska så att säga, men denna gång hoppas jag verkligen att det lyckas.
 
Hur man gör denna lilla söta duk kommer ev i bloggen snart, ska bara kolla med den som gjort mönstret att det är ok.
 
 

fredag, september 13

Äntligen fredag.........

 
Så var det äntligen fredag igen, veckan har gått fort men det är inte så konstigt med tanke på att jag låg hemma förkyld både Måndag och Tisdag.
 
Dagen idag slutar redan 15.00 på jobbet, riktigt skönt :) Ska storhandla och sen hem och städa för imorgon kommer goa vänner över på middag. Alltid roligt att ha vänner över för då kan jag leka Kock och laga massor av god mat.
 
Morgondagens menu ser ut som följer
 
Förrätt: creme Ninon med smördegssnurror
Varmrätt: Pulled Pork med tillbehör
Efterrätt: Grapefrukts sorbet med champange.
 
 
Gårdagskvällen spenderades hos min nagelteknolog hon är så duktig och nu ser mina naglar ut så här.
Är supernöjd.
 

 
Razzy over and out!

lördag, september 7

Men hallå??

Jag har varken tid eller lust att ligga förkyld i sängen idag!!

Solen lyser underbart vackert därute och jag ligger inne. 

Mutter!!